CLOSED: Account Executives sökes till Automile

No comments

I den här rekryteringen samarbetar Automile med Nu Creatives. Frågor och ansökningar hänvisas därför till Nu Creatives. Välkommen att maila till career@nucreatives.com.

Automile är ett snabbväxande, internationellt företag inom Internet of Things (IoT). Med en mix av big datateknologi och SaaS, är Automile en av världens ledande leverantörer inom fleet management och elektronisk körjournal.

Automiles produkt är enkel, smidig och absolut nödvändig för företag som vill effektivisera sin verksamhet. Produkten hjälper företag att enkelt samla information kring nyttjandet av organisationens fordon. Genom att det inte krävs någon avancerad installation har de lyckats skapa en helt ny prisbild på marknaden. Detta är ett av flera skäl till att Automile är såpass framgångsrika.

Företaget har kontor i Silicon Valley USA, Oslo, samt på Norrmalm i Stockholm. Idag är de omkring 90 anställda varav ca 50 i Stockholm. Nu söker vi för deras räkning flertalet personer till rollen som Account Executive inom Inside Sales. Ta chansen och följ med på Automiles framgångsresa!

Automileerbjuder dig en spännanderoll som Account Executive i ett framgångsrikt företag. Dukommer att representera och sälja företagets marknadsledande tjänster ochlösningar med ansvar för att driva ny- och merförsäljning mot primärt nyakunder, främst med hjälp av telefon, webbmöten och email. Till din hjälp har duavancerade säljverktyg, ett sammansvetsat team samt en supportorganisation somgör att du kan fokusera 100% på sälj.

Duerbjuds också:

 • En konkurrenskraftig lön med provisionsom ger goda förtjänstmöjligheter.
 • Möjligheten att utvecklas som säljaretillsammans med ett starkt varumärke och professionella och målinriktade kollegor.
 • Möjlighet att arbeta med storavarumärken i kundportföljen.
 • Ett modernt och centralt kontor mitt iStockholm.
 • Friskvårdsbidrag, roligateamaktiviteter/-events, pensionsförsäkring och en satsande arbetsgivare.

Den visöker

För attvara framgångsrik som Account Executive behöver du vara en utprägladaffärsman/-kvinna med ett starkt kommersiellt sinne. Du drivs av försäljningoch att stänga affärer. Du är van vid att arbeta strukturerat och självständigtoch du vet att bakom resultat ligger hårt arbete och vinnarmentalitet. Du ärsnabbfotad, lösningsorienterad, en stark förhandlare och en god kommunikatör.Du värderar långsiktiga relationer och är öppen och lyhörd inför dina kundersbehov.

Kvalifikationer

 • Minst 1 års erfarenhet av tjänste-/lösnings-/komplex försäljning.
 • Intresse och förståelse för teknik.
 • Vana av att använda telefonen som verktyg i ditt arbete.
 • Erfarenhet av att bearbeta företagskunder och att bygga egen kundportfölj.
 • Du trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet premieras.
 • Eftergymnasial utbildning är meriterande.
 • Flytande svenska i tal och skrift.
 • Erfarenhet av branschen är meriterande men inget krav, du kommer få en omfattande utbildning.

Ansökan!

Välkommen med din ansökan till career@nucreatives.com, ange referens: ’AE’. Urval sker löpande så passa på och skicka in din ansökan redan idag!