Job: 2 st drivna utvecklare som trivs mitt i smeten, till Valentin & Byhr

ladda-nedI den här rekryteringen samarbetar Valentin & Byhr med Nu Creatives, som tar emot ansökningar enligt nedan.

Vi på V&B jobbar med att ta reda på vad människor verkligen bryr sig om. Det är så vi skapar reklam som förtjänar sin uppmärksamhet. Nu söker vi fler kreativa utvecklare för att kunna spela en ännu bättre roll i våra kunders digitala verklighet.

Håller du med oss i vår syn på reklam och har minst två års arbetslivserfarenhet att luta dig mot? Är du en idéstark, teknisk kreatör som absolut inte vill sitta och utveckla på din egen kammare utan trivs mitt i en skön, kreativ miljö med högt i tak? Då kanske det är dig vi behöver för att stärka upp våra dynamiska team.

Om du behärskar flera olika tekniker och gillar att göra prototyper på dina idéer är sådana saker riktiga äss i rockärmen här. Vi menar att utvecklaren är lika viktiga i den kreativa processen som AD’n och copywritern.

Du kommer att sitta tillsammans med övriga kreatörer mitt i arbetsgruppen och delta när vi tar fram kommersiella koncept, från webbsidor och säljverktyg till interaktiva installationer på mässor, event och inom retail.

Kompetensmässigt ser vi dig som en fullstack-utvecklare som älskar front-end och även har erfarenhet av PHP och .NET. Har du dessutom jobbat med något av följande är det ett extra plus:

  • JS-ramverk t.ex. Vue.js, React eller Angular
  • WebGL
  • MVC-ramverk t.ex. Laravel
  • iOS-utveckling (Swift)
  • Programmering mot microcontrollers, t ex Arduino
  • Creative coding-ramverk (t ex Processing eller OpenFrameworks)
  • Svenska och engelska, i tal och skrift

Som belöning får du chansen att jobba med ett gäng dokumenterat nyfikna, engagerade och hjälpsamma kollegor som brinner för att göra reklam som folk bryr sig om på riktigt. Kan det bli bättre?

Ansökan

Ansök med CV och länkar till portfolio/referenser, som skickas till career@nucreatives.com. Märk ansökan ‘UTV VB’.